Besplatni online kurs za roditelje

Roditelji koji žele da saznaju koji je najbolji način da djeci u ranom djetinjstvu pomognu pri učenju engleskog kao drugog jezika, dok se još upoznaju sa svojim maternjim jezikom, imaju na raspolaganju bepslatan online kurs Britanskog savjeta koji je dostupan na njihovom sajtu – Britishcouncil.me.

Tokom kursa mogu da nauče kako i zašto djeca najlakše uče kroz igru, kao i načine na koje kao roditelji ali i vaspitači mogu da im pomognu da ostvare sve prednosti koje ovaj način učenja pruža.

Predavači Britanskog savjeta će sa zainteresovanim roditeljima podijeliti svoje primjere i iskustva i pomoći im da nauče kako da pričaju maloj djeci, da stvore okruženje koje je pogodno za učenje engleskog kao drugog jezika i da efektivno pratite njihov napredak.

Tokom kursa imaće priliku da se uključe u diskusiju o razvoju djeteta i procesu učenja engleskog jezika u ranom djetinjstvu i da o tim temama razgovaraju sa stručnim predavačima. .

Ovaj kurs je veoma fleksibilan i potrebno je posvetiti mu do dva sata sedmično, tokom šest sedmica, a može učestvovati kada se za to ima vremena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *