#DizajnirajUniforme za osnovne i srednje škole u regionu

uniforma

Konkurs #DizajnirajUniforme, u organizaciji GreenDesign.rs okupio je najbolja dizajnerska rješenja školskih uniformi, koje će sve osnivne i srednje škole škole u regionu moći da preuzmu i korište za svoje učenike.

Konkurs je završen sredinom decembra, a ideja za ovu akciju se javila nakon što su učenici OŠ “17. oktobar” u Jagodini dobili nove uniforme, koje je dizajnirala i napravila njihova nastavnica likovnog.

U javnosti je bilo raznih komentara na račun dizajna uniformi i prikladnosti za djecu ovog uzrasta. Ipak, dizajnere GreenDesigna, najveće regionalne dizajnerske zajednice, to je podstaklo da pokrenu konkurs, konkretnu akciju sa ciljem da se pomogne školama da dobiju moderan dizajn uniformi, koje će đaci sa ponosom nositi.

Na konkursu je učestvovao veliki broj dizajnera, i prikazano je nekoliko dobrih rješenja za školske uniforme.

Vrijedne nagrade (tablet, grafička tabla i co-working prostor) dodijeljen su najboljim dizajnerima po mišljenju stručnog žirija iz GreenDesign tima.

uniforme2

Najbolje od svega je što sve osnovne i srednje škole u regionu mogu besplatno preuzeti pobjedničke radove ili bilo koji drugi dizajn, i koristiti ih za svoje potrebe!

Izvor: Digitalizuj.me

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *