TV Emisija #SurfujPametno – epizoda 23

Iz #SurfujPametno cyberkuhinje, u 23.epizodi, stižu nove Internet priče:

  • Proteklog vikenda (22.02./23.02) održane su #SurfujPametno radionice, na kojima smo ugostili 40 osnovaca iz centralne regije Crne Gore. Predstavnici Telenor Crna Gora , Represent Communications Crna Gora, Roditelji.me i @Ministarstvo prosvjete su interaktivnim predavanjima približili osnovcima online svijet i sve ono što im danas pruža digitalno okuženje u kojima informacije sve brže dolaze do njih. Saznajte šta za ambasadore znači #SurfujPametno i na koji način svakodnevno uče svoje vršnjake o prednostima i manama Internet svijeta.
  • Naši ambasadori sigurnog Interneta će znanje stečeno na radionicama dalje dijeliti sa svojim vršnjacima, a od 5 škola, kako je to bilo na #SurfujPametno početku 2012. godine, došli smo do broja od 70 škola koje su sada uključene u projekat i 8000 osnovaca koji će proći #SurfujPametno radionice.
  • Pogledajte zbog čega ste u proteklom periodu na #Facebook mogli vidjeti sve prisutnije dijeljenje slika na zidu, pjesama i umjetničkih djela poznatih autora, i kako jednim lajkom možete doprinjeti da sve više ljudi čuje za pojedina umjetnička djela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *