Počistite profile na društvenim mrežama uz pomoć Ajaxa

ajaxmaramiceAko koristite društvene mreže vjerovatno su vam profili poput prenatrpane, neočišćene sobe, jer su velike šanse da ste postali fanovi svega i svačega da biste učestvovali u nagradnim igrama, podržali prijatelje i njihov novi posao, pridružili se nekoj “Facebook revoluciji”. A o profilima djece i tinejdžera da ne govorimo s obzirom da oni vrlo često likeuju “sve pred sobom”

Da biste počistili i svoje Facebook ili Twitter profile ali i djeci pomogli da isto urade, možete isprobati Ajaxovu aplikaciju Društvene maramice koja će vam pomoći da veoma lako obrišete nepotrebne fan stranice i profile sa svojih društvenih mreža.

Ulogujete se  sa svojim Facebook ili Twitter nalogom, pogledajte koliko ukupno imate likeova i jednostavno izaberite šta želite da brišete od stranica ili aplikacija koje ste instalirali. Obrišite nepotrebno i uživate u čistoći. Važno je naglasiti da se ništa neće automatski obrisati, već sve radite “ručno”.

Kako da koristite ovu aplikaciju možete i pogledati u OVDJE

Ajax je jedna od malobrojnih velikih kompanija koja nema zvanične naloge na Facebooku ili Twitteru – pa tako i ne moraju da brinu da li ćete i njih obrisati sa svojih društvenih lista.

U prvoj sedmici od lansiranja aplikacije, pomogli su korisnicima da uklone više od 200 hiljada Facebook stranica i 20 hiljada Twitter profila sa svojih naloga.

Izvor: http://marketingitd.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *