TV Emisija #SurfujPametno epizoda 16

#SurfujPametno serijal o bezbjednosti na Internetu se više od šest mejseci emituje na TV Vijesti. Na početku 2014. godine, željeli smo da vas podsjetimo na najzanimljivije adrese i dešavanja u onlajn svijetu. Pogledajte:

  • Jelica Bujić, urednica fotografije magazina Shopping Lista govori o svom iskustvu online kupovine, dok Dragan Perišić, PR Delta City-ja Podgorica govori kako je i dalje dragocjeno ono vrijeme koje provedete u šopingu sa prijateljima u tržnim centrima…
  • Ana Matić, grafički dizajner i profesor na Fakultetu likovnih umjetnosti, govori o prednostima koje Internet pruža grafičkim dizajnerima i kako 99designs, Behance i brojni drugi svjetski sajtovi omogućavaju da naši dizajneri uspiju u svijetu i rade za velike svjetske kompanije. Ana otkriva kako su i neki njeni studenti uspjeli da postanu planetarno poznati u svom poslu i da budu među predavačima na brojnim konferencijama.
  • Srđan Kadić, profesor na PMF-u, objašnjava razliku između igara i igrica, zašto su neke igre korisne u obrazovanju i zbog čega je on veliki ljubitelj League of Legends…
  • Zašto su u OŠ Veljko Drobnjaković odlučili da naprave svoj website, budu na FB, kako koriste računare za održavanje nastave i kako djeca uz pomoć profesora uče da pametno surfuju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *