TV Emisija #SurfujPametno epizoda 14

u 14. epizodi TV serijala #SurfujPametno pogledajte priče o mladim uspješnim ljudima kojima je Internet promijenio život:

  • Kako da isplanirate putovanje uz pomoć najpoznatijih travel aplikacija TripAdvisor, Tripit i brojnih drugih… Pogledajte kako je nastao crnogorski sajt za putovanja Tour4Me i uronite u svijet brojnih svjetskih gradova čitajući iskustva blogera koji vam prenose svoja iskustva i korisne savjete.
  • Anton Jurovicki i Filip Marković predstavljali su Crnu Goru na Telenor #SamitMladih događaju u Oslu, gdje su sa predstavnicima drugih zemalja pokazali u čemu je moć Interneta, saznali više o brojnim dostignućima u svijetu telekomunikacionih tehnologija i prisustvovali svečanoj ceremoniji dodjele Nobelove nagrade za mir.
  • Od Luke Bulatovića, mladog programera iz Crne Gore, saznajte šta ga je to navelo da počne da uči programske jezike, kako mu oni pomažu u svakodnevnom životu i pogledajte njegova iskustva sa balkanske i međunarodne informatičke olimpijade u Ruminiji i na Tajlandu, na kojoj je ponosno predstavljao našu zemlju. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *