TV Emisija #SurfujPametno S01 Ep05

Nova #SurfujPametno epizoda je pred vama.

#SurfujPametno serijal o bezbjednosti na Internetu možete pratiti svakog utorka od 16:15h na TV Vijesti, a u 5. epizodi prve sezone pogledajte:

  • Ana Matić, grafički dizajner i profesor na Fakultetu likovnih umjetnosti, govori o prednostima koje Internet pruža grafičkim dizajnerima i kako 99designsBehance i brojni drugi svjetski sajtovi omogućavaju da naši dizajneri uspiju u svijetu i rade za velike svjetske kompanije. Ana otkriva kako su i neki njeni studenti uspjeli da postanu planetarno poznati u svom poslu i da budu među predavačima na brojnim konferencijama.
  • Upoznajte majica.me, online sajt za dizajn i prodaju majica. Dragan Škuletić, osnivač majica.me, nam je približio kako funkcioniše ova platformana i kako i sami možete dizajnirati svoju majicu ili kao Milutin Pavićević, programer iz .ME, dizajnirati za druge.
  • Igor Dragićević, inženjer u kompaniji Telenor Crna Gora će vam približiti Google i otkriti sve čari najpoznatijeg svjetskog pretraživača, a podijeliće sa vama i savjete kako da na pametan i efikasan način pretražujete sve što vas zanima na Internetu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *